"Otthoni" tavasz

A tavasz beköszöntével az Aranykapu oviba nem állt meg az élet!

Ugyan a csivitelő gyerekek nem az óvoda falai között töltik hétköznapjaikat, otthonukba szorgosan tevékenykednek és ami a legfontosabb ebben a korban, rengeteget játszanak szüleikkel együtt.

Hétről hétre a szülőket játékajánlásokkal igyekszünk segíteni, amelyet otthoni körülmények között is könnyedén megtudnák valósítani. Ezek a játék ajánlások különböző heti témákat ölelnek fel és ahogy az óvodai falai között is, úgy igyekszünk otthoni környezetben is minden fejlesztési területre kitérni.

Igyekszünk a szülőknek tanácsokat adni, segítő kérdéseket nyújtani, hogy gyermeküket fejlesztő úton hosszabb időre lekössék.

A nyelvi csoportok interaktív angol/német nyelvi fejlesztést is nyújtanak a gyerekeknek. Videók formájában, ezek az angol/német foglalkozások bármikor elérhetőek a gyermekek számára, tovább fejleszthetőek, emellett nem utolsó sorban kapcsolatot tarthatunk ez úton is a gyermekekkel.


Mi örömmel és nagy lelkesedéssel állunk e nem mindennapi feladat elé, a szülők pedig hálásan fogadjak és nagy kedvvel tevékenykednek a gyermekekkel közösen hétről hétre, melyet nagy örömünkre képek formájában is megosztanak velünk.


Első heti témánk a víz volt, melyet minden terén feldolgozták otthoni környezetben a gyerekek.


 

 

 

 

Elérhetőség

Aranykapu Tagóvoda

9400 Sopron, Ferenczy J.u.5.
Tel.: 99/518-711, 0630-618-4992
E-mail: gyakovoda@uni-sopron.hu